MidtJysk BoligService

Rengørings service

Handelsbetingelser

Rengøring
Lokationen skal være frit tilgængelig. Nøgle kan udleveres til os mod kvittering, eller så skal der opsættes en nøgleboks mod 200 kr. i depositum. Vi bruger vores eget rengøringsudstyr og rengøringsmidler. Hvis der ønskes brug af andet, bedes kunden selv stå til rådighed med det ønskede. 

Vinduespudsning
Vinduer skal være frit tilgængelige, og ved indvendig pudsning skal der være adgang til lokationen. Der kan udleveres en nøgle til os mod kvittering. En vinduesvask/pudsning fjerner almindeligt støv, skidt, pollen, fugleklatter, ekskrementer fra insekter og spindelvæv. Silikone, cement, mørtel, lak, olie o. lign. fjernes ikke under en almindelig vinduesvask – det skal der en afrensning til, som vi også kan være behjælpelig med.

Betaling
Betaling skal ske kontant, medmindre andet er aftalt senest 8 dage efter modtagelse af faktura. Faktura sendes til oplyste mail. Der pålægges 100 kr. ved rykkerpåmindelse. Der kan betales med bankoverførsel.

Afbestilling
Afbestilling af serviceydelse skal ske senest 48 timer før planlagt besøg. Afbestilling efter det pålægges et gebyr på 50 % af ydelsens pris. Ved forgæves besøg betales der fuldt beløb.

Reklamation

Reklamation skal ske hurtigst muligt og senest 48 timer efter udførelsen. Vi udbedrer så hurtigt som muligt og uden beregning.

Prisregulering

Vi forbeholder os retten til at prisregulere mindst en gang årligt.

KON​TAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du lyst til at høre mere omkring, hvordan vi hos MidtJysk BoligService kan hjælpe dig? Beskriv dit behov, og få et uforpligtende tilbud, hvor vi udarbejder en rengøringsplan, der er skræddersyet til dig.

Vi udfører arbejde i Herning, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande, Viborg og Silkeborg.

Scroll to Top
× Hvordan kan vi hjælpe dig?