MidtJysk BoligService

Rengørings service

Slutrengøring

Slutrengøring

Slutrengøring af nybygget bolig eller efter en større renovering giver det sidste finish. Rengøring efter afsluttet byggeri, er noget man helt klar ikke skal forglemme. Forventningerne til en nybygget bolig er skyhøje og her kan en slutrengøring være med til at give et positivt førstehåndsindtryk af hele boligen. Hvad enten det er familiehuse, lejlighedskompleks eller erhvervslokaler, er det ekstremt vigtigt med professionel rengøring fra MidtJysk BoligService. Vi er eksperter på området og udfører slutrengøring og rengøring efter håndværker for både private og erhverv. Med slutrengøring fra Midtjysk BoligService er i sikre på at kunne levere den høje standard som jeres købere/lejere forventer.

Slutrengøring

Hvad er slutrengøring?

Oprydning/klargøring

  • Mindre oprydning af efterladt materiale.
  • Fjernelse af beskyttelsesfolier fra skabe, døre osv.

Rengøring

  • Rengøring af hele boligen for byggestøv, malerpletter osv.
  • Rensning af vinduer ind- og udvendigt. Derefter pudsning af vinduer.

Bortskaffelse

  • Vi bortskaffer efterladt materiale miljømæssigt korrekt.
  • Efterladt byggematerialer bortskaffes eller stilles til rådighed for bygherre.
Slutrengøring

Hvad koster slutrengøring?

Prisen for en slutrengøring af nybygget bolig eller efter en større renovering afhænger af flere faktorer. Skal det være en grov rengøring, så der er pænt og ryddet til de næste håndværkere eller en rengøring der sætter prikken over i’et, hvorefter boligen afleveres til lejer/køber.

Vores priser starter fra 22,50 kr inklusiv moms pr m2. Typisk vil en rengøring af bolig på 140 m2 koste i omegnen af 3150 kr inklusiv moms. 

Er du bygherre og ønsker et længere samarbejde om slutrengøring af jeres byggeprojekter kan du med fordel kontakte os og få en skarp pris på. Med os som samarbejdspartner er i sikre på en fast og stabil leverandør af slutrengøring og rengøring efter håndværkere. Vi kan også være jer behjælpelig med oprydning af byggepladser.

Vi kan træffes på Tlf 5190 1000

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du lyst til at høre mere omkring, hvordan vi hos MidtJysk BoligService kan hjælpe dig? Beskriv dit behov, og få et uforpligtende tilbud, hvor vi udarbejder en rengøringsplan, der er skræddersyet til dig.

Vi udfører slutrengøring i Herning, Ikast, Brande, Silkeborg, Viborg og Holstebro.

Scroll to Top
× Hvordan kan vi hjælpe dig?