MidtJysk BoligService

Rengørings service

vinduespudsning

Vinduespudsning/vinduespolering

MidtJysk BoligService står klar til at hjælpe dig, der skal bruge vinduespudsning i Midtjylland. Vi tilbyder vinduespolering til erhverv og til private. Vores dækningsområder er Herning, Ikast, Brande, Silkeborg, Viborg og Holstebro.

Få krystalklare vinduer

Vores dedikerede team af eksperter leverer skinnende resultater for, der forvandler dine vinduer til krystalklare mesterværker. Med avanceret teknologi og miljøvenlige produkter sikrer vi en fejlfri finish, der forbedrer dit hjem eller kontor. Prøv vores professionelle vinduespudsning i dag og oplev en lysere og klarere verden lige udenfor dine vinduer. Gør dit hjem strålende – kontakt os nu for en gnidningsløs oplevelse med enestående resultater. Vi garanterer skinnende og blanke vinduer samt rene karme og sprosser – alt sammen til den aftalte tid og til en fair pris. Skulle du stå i en akut situation, hvor du har behov for vinduespolering med kort varsel, så står vi klar til at rykke hurtigt ud.

Vi sørger for et resultat i høj kvalitet, og vi tilbyder stabil arbejdskraft, så du altid kan regne med os.

Vinduespudsning
Vinduespudsning

Hvad koster vinduespudsning?

Vores priser på vinduespudsning afhænger blandt andet af, hvor mange ruder du har, og hvor stor din bolig eller dine virksomhedslokaler er. Derudover afhænger prisen også af, om du både ønsker indvendig og udvendig vinduespolering eller blot en af delene, og hvor ofte du har behov for vinduespudsning.

Ønsker du en konkret pris på lige netop din vinduespudsning, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris, der matcher dine individuelle ønsker og behov.

Kontakt os for professionel vinduespudsning

Skal du have pudset vinduerne i et privat hjem eller i din virksomhed? Så kontakt os gerne med informationer om:

  • Hvilken type bolig eller virksomhed.
  • Hvor mange ruder du har.
  • Hvor store ruderne er.
  • Hvilken type vinduer du har.
  • Om du ønsker indvendig eller udvendig– eller begge dele.
  • Hvor ofte vi skal udføre vinduespudsning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan foregår vinduespudsning?

Indvendig vinduespudsning

Ved indvendig vinduespudsning bruger vi speciel sæbevand og indsæber ruderne for derefter at squezze det blankt. Samtidig får vi aftørret rammer, lister og vinduesbund. Som regel anbefaler vi 2 årlige vinduespudsninger. 

Udvendig vinduesvask

Udvendig vinduesvask foregår som regel ved brug af vaskeanlæg og teleskopstang med børste. Der vaskes med 100 % kalk- og mineralfrit vand, der gør at jeres vinduer ikke efterlades med kalkpletter og striber. Samtidig vaskes der karme, sålbænke og evt. sprosser, helt uden ekstra beregning. Vores vinduespudsning sker i intervaller af hver 4. uge, hver 8. uge eller hver 12. uge. Afhængig af jeres boligs omgivelser, anbefaler vi der max går 8 uger mellem hver vinduesvask. Er jeres omgivelser ud til en trafikeret vej, anbefales der vinduesvask hver 4. uge.

Kan vi vaske solpaneler?

Det korte svar er JA. Vi kan sagtens vaske jeres solpaneler ved brug af samme metode som vi gør med vinduespudsning. Ved regelmæssig vask af solpaneler sikrer i at i får det maksimale udbytte. Der anbefales mellem 2 og 4 vaske årligt. Prisen afhænger af hvor mange solpaneler i har. En vejledende pris er ca 25 kr inklusiv moms pr solpanel. Vi vasker og rengør solpaneler i Herning, Ikast, Brande, Silkeborg, Viborg og Holstebro.

Vinduespudsning
Solpanel vask

Kontakt os for billig og effektiv vinduespudsning

Har du lyst til at høre mere omkring, hvordan vi hos MidtJysk BoligService kan hjælpe dig med vinduespudsning? Beskriv dit behov, og få et uforpligtende tilbud.

Vi udfører vinduespudsning i Herning, Brande, Ikast, Silkeborg, Viborg og Holstebro.

Servicefradrag ved vinduespudsning

Husk du kan bruge dit servicefradrag ved køb af vinduespudsning. Læs mere her.

Scroll to Top
× Hvordan kan vi hjælpe dig?